24 Şubat 2011 Perşembe

29 EKİM COŞKUSU





 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında şehrimizde birçok etkinlik ve organizasyon gerçekleştirildi.
Tarsus Mülki İdari Amirlikleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte sabah düzenlenen Atatük Aniti önündeki törene katılarak Atamıza saygılarımızı sunduk.Ayrıca Tarsus Kaymakamını ziyaret ederek Bayram tebriginde bulunduk.


Akşam ise kardeş dernek olarak gördügümüz Tarsus Rotaract Kulübünün Tarsus Rotary Kulübüyle ortaklaşa düzenledigi Cumhuriyet Bayramı Balosuna katılarak birlik içinde kutlamalara devam ettik.
Gösterdikleri misafirperverlikleriyle bizleri onurlandıran Tarsus Rotaract Kulübünün 2009-2010 Dönem Başkanı Gökhan Özdemir'e ve üyesi Mehmet Selen'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.


Tarsus Kleopatra Lions Kulübü

4 Şubat 2011 Cuma

RESMİ BAYRAMLARIMIZ


Cumhuriyetimiz temel taşlarını oluşturan Milli Bayramlarımız Tarsus Kleopatra Lions Kulübü tarafından da coşkuyla kutlanmış ve düzenlenen törenlerde yerini almıştır.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 30 Agustos Zafer Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında ve 27 Aralık Tarsus'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu gününde ktulamarda herzaman yerini almıştır.


Tarsus Kleopatra Lions Kulübü